Sunday 25 March 2012

Domenii Gratuite

Aici veti gasi cei mai buni furnizori de servicii pentru Domenii Gratuite, informatii importante despre serviciile oferite si “cat de gratuite” sunt de fapt domeniile gratuite.
Cele mai multe sunt cu adevarat gratuite si mai ales sunt domenii gratuite pentru totdeauna (pe viata) sau pentru perioada de furnizare/existenta a serviciului respectiv, in cazul in care nu incalcati “Termenii si Conditiile” si/sau vreo lege locala, internationala sau federala a SUA.
Mai jos veti gasi cele mai bune domenii gratis internationale si domenii (subdomenii) gratuite romanesti.

Creaza-ti un website modern 2017 fara sa ai cunostinte de programare ! Gratuit ! 
Ghid Video si Text Creare Site Pas cu Pas  click pe.... mergi la.... insereaza.....


Iata Un Exemplu de Website Gratuit   " Freee For You "    creat cu
Domeniu Gratuit TK si Hosting Gratuit 000webhost.

Atentionare!!!
Acest site continea carti de marketing (ebooks) , Softuri, Plugin-uri WP ce se puteau descarca direct, Gratuit sau care puteau fi primite pe email tot gratuit. 
Cauza disparitiei..... Hostingul Gratuit a fost atacat-virusat deci serviciul nu a mai functionat pana in 04.11.2015 lucru care n-a fost grav pt ca am fost instiintat, iar Domeniul Gratuit a fost Suspendat apoi Sters fara nicio explicatie din partea administratorilor serviciului. Munca inutila, timp pierdut...... asa ca, ganditi-va bine inainte de a alege servicii gratuite, mai ales Domenii Gratuite !!!   

Cel mai ieftin Domeniu .com este $8.99/an  (Pret Reinnoire NU cel de inregistrare care e de obicei redus si doar pentru prima perioada de achizitionare/cumparare) sau $7.99 in primul an utilizand acest Cupon de Reducere STEPS1.
Verificati in acest  TABEL COMPARATIV PRETURI FURNIZORI DOMENII 

Freenom, administratorul domeniilor gratuite TK, CF, ML, GQ, GA a schimbat Termenii si Conditiile de Utilizare si nu raspunde detaliat cererilor/ticketelor pe care le adresati in cazul suspendarii, stergerii domeniului dvs. Ba chiar va puteti trezi cu Contul radiat, tot fara nici explicatie. Aveau adresa dvs de email, ceva intelegere de la echipa de"suport" si ar fi fost de ajuns. Ca varianta ar fi putut alege sa solicite sa se plateasca pentru Domeniul gratuit pana atunci.....dar ei au ales sa piarda un posibil client, stergand domeniul si Contul. 

Dezavantaje ???   Ganditi-va bine ...... !!!
Multa munca si timp irosit..... nu doar cu construirea website-ului ci si pentru  a trimite trafic, vizitatori catre el. E drept ca a fost gratuit si nu poti emite pretentii prea mari asupra a ceva ce ai primit gratuit dar si ce ofeream-primeai era tot gratuit, deci nu era un website care aducea bani !!!
Serviciile gratuite te ajuta sa inveti, sa testezi diverse tehnici, softuri pana reusesti sa iti cumperi propriul domeniu pe care-l poti utiliza chiar si cu un Hosting Gratuit.

Un SFAT inainte de a trece la lista si caracteristicile domeniilor gratuite...
Daca aveti ceva banuti, minim 11 usd/an va puteti cumpara propriul domeniu .com sau orice alt TLD alegeti dvs (biz, tv, radio, christmas, boutique, dance, dental, etc pretul difera) si scapati de Avertizarile, Dezavantajele de mai sus. Daca va puteti permite un domeniu platit, indicat ar fi sa-l inchiriati pentru cat mai mult timp (max 10 ani). Trebuie sa aveti in minte ca sunteti doar proprietar temporar al domeniului. Unii Registratori de Domenii va ofera si posibilitatea schimbarii proprietarului (vanzare) , contra unei taxe. Cand alegeti Firma unde va inregistrati si administrati Domeniul platit trebuie sa aveti in vedere pretul final, cu taxe incluse (TVA, ICAAN), pretul de reinnoire (care e uneori mai mare decat cel din primul an), pretul de transfer, pretul de restaurare (restore or redemption) in cazul in care nu a fost reinnoit in termenul contractual (minim o saptamana inainte de expirare).
Din iulie 2017 si Domeniile .ro vor fi cumparate (inchiriate) tot anual, asa cum se intampla cu toate domeniile internationale!

A.  Domenii internationale gratuite
1)        CO.nr       
      Este absolut gratuit si este pentru toata viata. Nu exista taxe de inregistrare, costuri lunare, anuale sau de reinnoire a domeniului. Il puteti utiliza gratuit cat doriti.
Va ia cam 5-10 minute sa va inregistrati, iar domeniul dvs va fi activat imediat. Va trebuie doar un website pe care sa-l puneti pe domeniul respectiv si sunteti on-line!
Basic Free Domain Package” va ofera cu adevarat un domeniu gratuit .co.nr  ce ar arata cam asa: www.numeletau.co.nr, www.companiata.co.nr (fara taxe ascunse!) si cu facilitati ca:
- Trimitere sau Redirectionare gratuita a URL-ului
- Mascare gratuita a URL-ului
- Suport avansat pentru Meta Tag-uri
- Fara obligatia de a afisa bannere sau alte reclame
- Posibilitatea de a utiliza domeniul cu sau fara WWW, sai altele.
Utilizarea serviciului impune respectarea catorva reguli importante pe care ar trebui sa le stiti:
      - LINK OBLIGATORIU la website-ul CO.NR  
       Pentru utilizarea serviciului trebuie sa plasati un link catre pagina lor, in pagina principala a website-ului dvs (Homepage).  
Codul HTML pentru acest link il veti gasi in e-mailul de multumire pentru inregistrarea dvs. si trebuie sa-l utilizati pentru a va putea activa ulterior domeniul.
Neindeplinirea acestei obligatii duce la stergerea automata a contului dvs.de membru.
      - Fara drept de revanzare sau utilizare in scopuri comerciale a serviciului      
Membrii au drept doar de utilizare NU si de revanzare a domeniului inregistrat, fara incuviintrea expresa a furnizorului, CO.NR
      - Stergerea automata a conturilor inactive
Domeniile Gratuite din planul „Baza” care sunt inactive mai mult de 60 de zile (2 luni) vor fi sterse automat fara notificare prealabila.
Ce inseamna asta ? Daca un domeniu din planul „Baza” nu este accesat de nici un vizitator timp de 60 de zile sau nu este accesat nici de catre proprietarul acestuia, CO.NR va considera acest cont a fi inactiv si il va strege automat, fara vreo instiintare.
Daca doresti sa citesti mai multe, verifica  Terms of Service
 
2)    Mediadots.com       
      Ei ofera o solutie completa si mai ales gratuita: Domeniu Gratuit, Spatiu Web Gratuit (Hosting) – 300MB, Banda Nelimitata, Trafic Nelimitat, e-mailuri gratuite, Autoresponder Gratuit, Creator Gratuit de Website-uri. Poti alege unul din cele 13 domenii .mn (us.mn, uk.mn, co.uk.mn, eu.mn, au.mn, com.au.mn, it.mn, fr.mn, nl.mn, jp.mn, cn.mn, at.mn, co.at.mn).
Domeniul este total gratuit si il poti folosi gratuit cat timp doresti.
Nu apar costuri ca urmare a crearii, modificarii, folosirii sau stergerii/renuntarii la un domeniu. Poti crea un link catre Mediadots din pagina ta principala dar nu este o cerinta/ obligatie. Pentru inregistrare ai nevoie de o adresa de e-mail la care sa ppoti fi gasit oricand pentru ca aici vei primi si e-mailul de activare.
Oricine isi poate inregistra un domeniu gratuit de la MEDIADOTS.COM – nu are importanta daca este pentru uz personal sau pentru afacerea ta. Numarul de domenii pentru un proprietar nu este limitat dar nu sunt permise mai mult de 3 domenii directionate catre un singur URL. Iti trebuie doar un cont activ si apoi poti crea oricate adrese doresti si pe care le poti gestiona dintr-un singur loc.
Domeniile de la MEDIADOTS.COM au suport pentru redirectionare URL si management DNS complet.  

   3) CO.VU      
Un alt Domeniu gratuit .CO.VU. Inregistrarea GRATUITA se face NUMAI pentru 1 an.
Atentie!!!  Daca doriti sa-l pastrati va trebui sa cumparati planul lor platit, Pro Membership 
care este 2.99/luna adica $35.88/an, ceea ce reprezinta PRETUL unui domeniu .com pe 3 ani
daca-l inregistrati la NameCheap !!!
Reinnoirea domeniului se face anual, GRATUIT din “My Domains” doar pentru Membrii PRO.
Poti inregistra doar 2 domenii gratuite .co.vu ca utilizator. Il poti folosi atat pentru afaceri cat si in
scop personal, cu respectarea Termenilor si Conditiilor furnizorului.
Extras:“Cand cineva editeaza/creaza “custom DNS”  CNAME sau A records, furnizorul scaneaza websiteul pt continut spam si il blocheaza. IP-ul si CNAME folosite pt SPAM vor fi trecute in Lista Neagra…..”
Suport la: support@mail.co.vu

 
Urmatoarele 5 domenii gratuite sunt cele administrate de FREENOM, o companie olandeza.
     
     4)    .GA   GA un alt TLD este disponibil din Septembrie 2013 atat Gratis cat si Contra Cost. 
A fost atribuit Gabonului. E Indexat in Google, Suporta Inregistrari DNS si IDN.
Inregistrare Gratuita. Atentie, Alege Planul "Gratuit"! 
Nu exista Restrictii cu privire la numarul de domenii gratuite pe care o persoana le poate inregistra/detine.  (Administrat de Freenom din 2014)
 
5)     .Tk        Administrat de Freenom din 2014
Din 2015 Freenom a modificat Termenii si Conditiile de utilizare (citeste mai sus, "Atentionare") !
Recomand sa-ti deschizi un cont (sa te inregistrezi, user si email) inainte de a inregistra un domeniu gratuit, altfel e posibil sa nu-l regasesti in panoul de administrare a domeniilor tale (My Domain, dupa logare).
Atentie la prelungirea duratei domeniului!
Se face cu o saptamana, maxim 2 inainte de data expirarii. Vei primi doar 1 email de instiintare ! Daca-l ratezi, pierzi domeniul sau trebuie sa platesti pentru el!
Valabil pentru toate Domeniile Gratuite!
 
      Detinand un domeniu gratuit Dot TK iti permite sa folosesti domeniul ales atata timp cat exista activitate intr-un interval de 90 de zile si include si accesarea de catre tine a propriului website. Iti va fi sters contul/domeniul daca website-ul este neutilizabil o lunga perioada de timp, daca, continutul este inacceptabil, neincarcat sau nu receptioneaza 25 de vizitatori in aceeasi perioada de 90 de zile.
 
Freenom poate sa-ti propuna sa upgradezi la domeniu platit. Daca refuzi risti sa pierzi dreptul de utilizare al domeniului detinut gratuit pana atunci.  Citeste cu atentie „Politicile”, "Intrebari frecvente" (FAQ) si „Termeni si Conditii” pentru domenii gratuite ale Freenom !!!

     6)   .ML    TopLevelDomain.ML este disponibil atat Gratis cat si Contra Cost. Poate fi Utilizat ca orice alt Domeniu. E permis orice tip de website (Personal/Afaceri), Blog, Forum, etc.
Domeniu Gratuit  ML se poate inregistra de la 1 luna la 12 luni. Domeniul .ML este Gratuit pentru Totdeauna, DAR daca vrei sa nu-l pierzi
Trebuie sa-l Reinnoiesti Inainte de Data Expirarii !
Domeniile Gratuite Trebuie sa Aibe un Website Activ ! (Nu se accepta pagini goale sau implicite). 
Domeniu Gratuit ML a fost atribuit MALI-ului. Suporta Inregistrari DNS si IDN, e Indexat in Google. Inregistrare Gratuita DACA Alegi Planul "Gratuit"!!!
Nu sunt restrictii cu privire la numarul maxim de domenii pe care o persoana/entitate inregistrata oficial il poate detine. Mai multe informatii pe: http://www.point.ml/en/faq.html 

     7)   .CF   Domeniul CF este disponibil inca din Iulie 2013.
Domeniul Gratuit CF este insa disponibil numai din 1 Septembrie 2013.
TLD-ul apartine Republicii Centr-Africane, Suporta Inregistrari DNS si IDN, e Indexat in Google. Inregistrarea Gratuita pentru orice persoana fizica sau entitate inregistrata legal. 
Atentie !!! Ca sa fie Gratuit, Alege Planul "FREE" !!!
Inregistrarea Domeniilor Gratuite se face intre 1 luna si 12 luni. 
Domeniul Gratuit Trebuie Reinnoit Inainte de Data Expirarii !!!
Nu apar restrictii cu privire la numarul de domenii gratuite pe care le puteti inregistra/detine. 
Domeniile Gratuite care incalca "Termenii si Conditiile" vor fi Dezactivate fara preaviz !

     8) .GQ este domeniul atribuit Guineei Ecuatoriale si din 2014 este administrat tot de Freenom.
GQ    Domeniile GQ Sunt Gratuite sau cu Plata.
Orice persoana sau firma poate inregistra un TLD, domeniu GQ. Nu e specificat numarul maxim de domenii pe care il poti inregistra.
Poate fi folosit pentru website personal, blog, magazin. Au Gestionare pt DNS, URL Forwading. Mai multe informatii pe FAQ si Policies
Reinnoirea domeniului gratuit se face cu maxim 2 saptamani inainte de data expirarii!!!
     
Am lasat la urma acest domeniu pentru ca este CEL MAI BUN INREGISTRATOR DE DOMENII GRATUITE. Nu schimba mereu termenii si conditiile de utilizare, raspunde solicitarilor, posibilitate gratuita de reinnoire dupa 1 an !
 
     9) .CU.CC    Serviciu gratuit pentru inregistrarea domeniilor CU.cc. Domeniile CU.CC functioneaza ca si domeniile co.uk sau celelalte domenii TopLevelDomain (com, eu, net, biz, etc) si sunt 100% gratuite. Firma ofera si Servicii DNS Gratuite.
Nu trebuie sa platesti nimic, nici la inregistrare nici la reinnoire, sunt gratuite pentru totdeauna dar, trebuie sa le reinnoiesti!!!  Ofera 2 planuri, unul Gratuit si unul platit, VIP.
Pentru Un Cont gratuit se pot inregistra maxim 100 domenii gratuite CU.CC.  
Pentru Setarea DNS ai nevoie de name servere de la Furnizorul tau de Hosting.

Daca nu ai inca Hosting, iti poti alege Gazduire Gratuita,
Gasesti HOSTING GRATUIT aici !!!  (Tabel Comparativ)

CU.CC: Free Domain Registration + FREE DNS Services


Nu uita sa-ti reinnoiesti domeniul tau gratuit!


B.  Domenii, subdomenii romanesti gratuite

Iata cateva domenii (Subdomenii) gratis din Romania:
       1)     Num.ro, Ows.ro, Ews.ro     http://www.num.ro/redirect/index.php?view=views/index.xsl&
Aici vei gasi trei domenii gratis - domenii romanesti gratuite: num.ro, ows.ro si ews.ro. Acestea te vor ajuta sa fii mai usor de gasit pe piata din Romania.

       2)   Xhost.ro, Pluto.ro, Marte.ro, Sapte.ro, Trei.ro, Uv.ro
Domeniile romanesti gratuite  Xhost.ro, Pluto.ro, Marte.ro, Sapte.ro, Trei.ro, Uv.ro, (exemplu: www.nume.xhost.ro sau www.nume.uv.ro, etc) sunt foarte indicate daca doresti sa-ti creezi un website sau blog pentru piata romaneasca.

      3)    Octopis.com, Ws43.com, Sufx.net si Lydo.org (exemplu: www.nume.lydo.org sau www.nume.sufx.net, etc)
Aceste subdomenii internationale sunt furnizate gratuit ca si cele de la punctual B 2 de catre Xhost, daca doriti sa folositi serviciul lor gratuit de hosting. Da, ati citit bine, este un serviciu romanesc gratuit de hosting.
Cititi mai mult pe pagina Hosting (Gazduire) Gratuit
      
       4)   Ucoz.ro       http://www.ucoz.ro/
Acesta este un serviciu international oferit si in limba romana. 
Este de fapt un serviciu complet ce ofera:: Domeniu gratis (subdomeniu ucoz.ro, adica numesite.ucoz.ro), Hosting gratuit, Creator site gratuit, e-mail, etc.
 
Cum iti creezi un Cont de Gazduire Gratuita cu Subdomeniu Gratuit
 
Acum stii de unde poti sa-ti rezervi un domeniu sau subdomeniu....
 
Afla cum iti poti face un website modern 2017, gratuit fara cunostinte de programare !
Totul Pas cu Pas pe http://www.membershipsite.esy.es  (click pe...., mergi la....) Text si Video!

Daca utilizezi un alt domeniu gratuit te rog scrie-mi in "comentarii" pentru a-l adauga la aceasta postare.

8 comments:

  1. Mai exista un domeniu gratuit, .co.vu

    ReplyDelete
  2. Multumesc tare mult ! Adaugat.

    ReplyDelete
  3. servere dedicate, hosting. domenii ieftine exp -49 domain
    .com7,53€.es6,85€.net7,53€.org7,53€.info7,53€.eu7,95€.cat22,95€.co19,50€.com.es6,85€.nom.es6,85€.org.es6,85€.tel14,00€.me19,10€.fm57,76€.tv29,03€.mobi16,38€.biz7,53€.ws9,95€.pro9,95€.com.mx45,02€.name7,95€.xxx69,00€
    hosting, server etc numai accesand pe adresa de mai jos aveti aceste preturi promotionale
    https: //clientes.cyberneticos.com/aff.php?aff=1605

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  5. Foarte multe informatii utile . Multumim . Un mare nor ZEN se va apropia de tine :):)

    ReplyDelete
  6. Cumpărati de la firme serioase ca astea gratuite le pierdeți fără motiv. Eu am de la http://webhost.com.ro și pt 5 lei pe luna nu ma risc cu gratuite.

    ReplyDelete
  7. Cumpărati de la firme serioase ca astea gratuite le pierdeți fără motiv. Eu am de la http://webhost.com.ro și pt 5 lei pe luna nu ma risc cu gratuite.

    ReplyDelete
  8. Va rog sa nu mai dublati comentariul/postarea. Am sa le sterg pentru ca ocupa spatiul inutil. Sunt identice! Informatia dvs exista deja in primul comentariu. Observati ca nu am cenzurat/sters niciun link catre alt serviciu ce nu e prezentat in aceasta pagina, acceptand gratuit redirectionarea vizitatorilor mei catre site-urile dvs (trafic gratuit). Va multumesc pentru intelegere

    ReplyDelete